På leting etter hver dag.

Svarte stier

Jeg klarer ikke helt stille meg inn etter solen. Den har snudd, og jeg venter og venter på at den skal gi tegn på lysere tider.  Ett minutt i går. Ett minutt i dag. Virker det som. Kanskje det er litt mer enn det pr. dag, men akkurat nå går det veldig sakte.

IMG_8696

Så da jeg endelig hadde klart å dra på meg løpe-tightsen, så begynte det å mørkne. Vi har fine lysløyper, men jeg innbilte meg at det ikke var fult så mørkt som det faktisk var. Den ene stien har så deilig underlag å løpe på, men ligger utenfor lysløypa.Den er inni skogen, og det er nok barnålene som gjør at det gir en naturlig spenst i bakken. I kveld var det mørkt mellom trærne. Heldigvis vet jeg at det ikke er noe særlige fallgruver eller snublerøtter, så det gikk greit.

Ellers var det mye folk ute, og det er hyggelig.

Jeg er ikke helt i seget for noe morgen-jogg enda, og det er mørk om morgenen også. Så jeg må nok finne meg i i noen flere, mørke kveldsturer. Fram med hodelykt hvis det blir alt for gale.

Akkurat nå er jeg glad for å ha gjennomført dagens plan.

I morgen blir vel en gjentakelse fra i dag. 10 minutter morgen-strekk og en løpetur mens 9-åringen får sin andre fotballøkt. Når han klarer to dager på rad, så må hun gamle mor klare det også 🙂

Du da? Hvordan gikk det med dagens treningsplaner?

 

Categories:

Ukategorisert