På leting etter hver dag.

Skogen altså

Det ble en finfin tur i skogen i dag. Vi er heldige som har skogen nesten rett i bakgården, og Turistforeningen som lager fine, merkede stier for oss.

Jeg hadde glemt telefonen – så bildet er fra en tur vi hadde til samme sted i høst. 🙂

IMG_8114

Det så litt vått ut i dag morges, men regnet lettet, og vi fikk stort sett gå tørr-skuldret i tre timer. Litt duskregn de siste 15 minuttene. Men da var vi så gode og varme i kroppen, og lette til sinns at det gjorde ingen verdens ting.

Uten gode sko hadde det blitt våte føtter, men vi var skodd for skogstur og gjørmete stier.

Tjelltjørn er en perfekt søndagtur for store og små. 9-åringen gikk omtrent dobbelt så langt som mamma og tante, for han springer ut og inne av skogen, og fram og tilbake på stien.

De siste hundre meterne var han sliten, og det var deilig å komme inn og slappe av resten av søndagen.

Jeg så nettopp et program på TV om det å forbrenne kalorier. Og det viser seg at moderat aktivitet, som turgåing eller husarbeid, over en litt lengre periode, forbrenne like mange kalorier som en effektiv treningstime. Så kalorier har vi nok forbrent, men vi har kanskje ikke blitt noe særlig sprekere da. Uansett så var det mange timer med frisk skogluft – perfekt for en litt grå januar-søndag.

Målet i morgen er 10 minutter med morgentrim før jeg hopper i dusjen, og å ta en løpetur mens 9-åirngen er på fotballkamp.

Har du treningsplaner for i morgen?

Categories:

Ukategorisert