På leting etter hver dag.

Re-start

I januar i fjor fikk jeg melding om jeg fortsatt ville betale for bruk av domene mitt. Jeg tenkte litt over det. Klikket gjennom noen av bloggene. Og fant ut at jo, det vil jeg. For her ligger så mange fine, små historier som vil være kjekke å se tilbake på. Ikke bare for meg, men kanskje for andre også.

I januar i år fikk jeg samme meldingen. OK, nå hadde det gått et år, uten at jeg hadde laget meg en kopp te, satt meg godt til rette og lest gjennom. Likevel betalte jeg for et år til. Tanken var å kanskje skrive litt igjen, oppdatere bloggen med noen nye historier.

Men tiden gikk. Ikke engang lange corona-dager ble brukt til å mimre eller tilføye. I mitt stille sinn tenkte jeg at spesielt de dagene var da så lange og innholdsløse at det ikke var noe å skrive om.

Og så plutselig, i dag, gikk jeg inn. Helt tilfeldig. Uten forvarsel eller plan.

Nå klør det endelig i skrivefingrene igjen!

Ikke det at det er så mye mer som skjer. Corona-restriksjonene er fremdeles mange, men heldigvis virker de å krympe for hver uke. Vi har litt planer. Solen skinner og sinnet er mer positivt enn på lenge.

Nå vil jeg finne et nytt fokus å konsentrere skrivingen om. Det startet med «hverdagen i mitt liv» for å sett fokus på hver dag. Deretter har det vært noen refleksjoner ved reiser og jobbing. Så ser jeg at de siste innleggene handlet om aktivitet og trening.

Jeg har en voksende ide om hva som kan være kjekt å utforske litt mer. Den må nok ruge litt til, og forhåpentligvis vekke disse fingrene til liv.

Det er enkelt å skrive «fortsettelse følger» eller «følg med» – det som er utfordringen nå er å faktisk gjøre det.

La oss se 🙂

Categories:

Ukategorisert