På leting etter hver dag.

Ikke helt A4 – heldigvis

Bildet hentet fra internett

Bildet hentet fra internett

– Jeg da, er jeg det?, spør jeg. Et oppriktig spørsmål.

– Nei, du er ikke A4. Du er liksom … ja, ikke det.

Uten å vite det, gav noen meg et av de beste komplimentene jeg kunne fått akkurat nå. For selv føler jeg at jeg jeg blir dratt inn i A4 kategorien. Der hverdagen kommer og går på autopilot. Mandag er mandag, fredag er ukeslutt og helgen skal pakkes med det vi ellers ikke får tid til.

Men jeg har heldigvis ikke sluttet å finne på noen ikke-A4 ting, og nyter dem til det fulleste.

Jeg skal ikke lage meg noen konkrete forsetter, men målet må være å være litt mer impulsiv igjen. Sånn som før. I hverdagen glemmer jeg av og til å være meg selv, lytte til mine ønsker og behov.

Kanskje det ikke virker sånn for andre, for jeg får gjort ganske mye allerede. Men jeg har mange tanker og ideer som jeg verker etter å prøve ut. Tiden er ikke alltid inne for alt, men jeg tør ta vare på dem.

Målet med denne bloggen er å bli mer oppmerksom på hver dag – hverdagen. Det har jeg blitt. Samtidig som jeg stadig blir minnet på at dette er det livet jeg er tildelt. Jeg får ikke dagen i dag igjen i morgen. Når jeg legger meg i kveld, så er den brukt opp.

Jeg har formet min egen hverdag gjennom livets valg. Og akkurat nå. Etter en 12 timer lang, innholdsrik arbeidsdag, en koselig ettermiddag med 7-åringen, en deilig løpetur i solnedgang uten vondt i kneet, en god varm dusj, og med en stor kopp søt te ved siden av skriveriene her, så føler jeg stor fornøyelse med denne dagen i mitt liv.

Men jeg vil at morgendagen skal bli annerledes…Den må inneholde noe nytt, noe annet, noe mer. Og det er opp til meg å gjøre den til det jeg ønsker.

La meg prøve. La meg se. La meg bli noe annet enn A4.

Categories:

Denne dagen, Luftige tanker