På leting etter hver dag.

Grått

Det var like før vi ombestemte oss ti minutter før avgang ut døren. Da høljet det ned, sideslengs, og det var sludd i bygene. Gradestokken viste 3 grader, og tåka lå tjukk utover byen.

Min lillebror og hans tre 9-åringer hadde straks takke nei da jeg sendte melding en timer tidligere om «ut på tur?» Så da stod vi igjen med min 9-åring, og to av kameratene i nabolaget der foreldrene trolig syntes det var deilig å sende ungene ut litt. Og slippe å gå ut selv.

Vi kjørte opp til Steinsfjellet og parkerte der. Så gikk vi den 500 meter lange stien innover i terrenget. Det blåste stikker og strå. Guttene kunne stå med armene ut og lene seg mot vinden uten å falle. Jeg  var sikker på at store deler av stien var gjenno skogen, og tenkte at da får vi le for vinden. MEN, her har det skjedd forandringer. For det var helt ribbet for de store, duvende trærne som alltid laget så fin stemningen på denne korte snutten av en tur. Vet ikke om jeg likte det så godt…

IMG_8718

Uansett, så rakk vi å bli kliss-våte og is-kalde på ti minutter, og det var deilig å komme seg inn i Kringsjåhytta, spise vafler, se på folk og drikke litt kaffe. For folk, det var det. Derfor liker vi Norge så godt. Været er aldri noen hindring.

For å få en tur ut av denne turen, så gikk vi til øverste seter og fant en sti bakover mot Krokavatnet. Jeg trodde vi hadde funnet den lengste stien, men etter en halvtimer så var vi ved bilen igjen, så vi bommet litt. Da var vi likevel helt gjennomvåte, og det var ikke vits i å prøve å være så mye lenger ute i regn, sludd og kulde.

IMG_8722

Guttene var fornøyde, og alle syntes det var deilig å få av seg alt yttertøyet og slenge seg i sofaen.

Etter en times tid skinte det opp, og jeg så til og med snev av blå himmel i horisonten. Typisk! 😀

I morgen er det siste løpetur før jeg pakker kofferten for en aldri så liten utflukt. Tar med treningstøy da, så skal prøve å holde dere oppdatert.

Du da – ble det søndagstur i regnværet?

 

 

Categories:

Ukategorisert