På leting etter hver dag.

Fornuft eller følelser

Fornuft eller følelser

Som om jeg ikke hadde nok dilemma i år, så har jeg gått hen og deponert på en vinterjakk!!! Alt for dyr såklart, så jeg kan ikke beholde den bare for å ha den hengende.

Nå har jeg prøvd den 35 ganger det siste døgnet, og klarer fremdeles ikke å bestemme meg. Det er ikke fordi jeg er usikke på om jeg vil ha jakken, men usikker fordi jeg ikke vet om jeg vil ha DEN jakken.

For det var en jakke til. I samme butikk, og til og med enda litt dyrere…og den var like fin. Om ikke finere, det er det jeg prøver å finne ut av nå.

Åherregud, jeg er sååå i-land akkurat nå at jeg får helt fnatt av meg selv!

Så egentlig burde jeg sette pris på disse valgets kvaler. Som kan minne meg om hvor heldig jeg er.

Men vinter er vinter, og jeg vil ikke fryse. Og så er jeg «pittelitt» opptatt av mote, så det er ganske personlig for meg at jeg er fornøyd med jakken jeg skal ta på meg – nesten – hver morgen de neste fire månedene.

Deponeringen går ut i morgen. Egentlig så bør jeg ta pengene tilbake, gå ut av butikken, og brukedem på noe fornuftig.

Fornuft eller følelser ?

Oppdateres i morgen 😉

 

 

Categories:

Ukategorisert