På leting etter hver dag.

Følelsesrikt

I dag gruet jeg med til å gå på jobb. Fordi arbeidsdagen skulle handle om alt annet enn jobb. Flagget vaiet på halv stang utenfor, og etter mange, tunge timer, så ble det firt til topps.

Jeg var i begravelse.

Og jeg satt og tenkte «Jeg liker ikke begravelser. Jeg rett og slett hater dem. Helst vil jeg aldri gå i en eneste begravelse igjen.» Men jeg kan jo ikke det. Kan ikke la være å gå. For jeg vet av personlig erfaring hvor ekstremt viktig det er at det kommer noen i begravelser. Det betyr så mye – for dem som er igjen.

9-åringen skulle i badebrusdag, altså bursdagsfeiring i svømmehallen, og minnet meg på at jeg hadde planlagt en løpetur mens han var borte.

Og i dag trengte jeg virkelig den løpeturen. Utorlig tungt! Beina var av bly. Men veldig godt for tanker og følelser. Det er nesten som det er godt at det er vondt. For da tar det tankene bort fra alt annet. En stakke stund sitter følelsene i beina i stedet for i hodet.

Utover kvelden hadde jeg sosiale-planer, noe som passet perfekt. Det ble mye følelser der også, men med mennesker jeg stoler på og er glad i – så det gjorde veldig godt.

Det ble noen vinglass, så eneste lørdagsplan er å sove lenge, ligge på sofaen, og etterhvert pønske ut hvordan jeg skal få bilen hjem i min egen gårdsplass igjen.

Du da? Planer for helgen?

Categories:

Ukategorisert