På leting etter hver dag.

Dypdykk

Oh, i dag måtte jeg lete virkelig dypt for å finne nok vilje til å ta på meg joggeskoene. For disse dagene går kke alltid helt etter planen.

Noen ettermiddager forsvinner liksom bare – i det vanlige gjøremålene ja, men også de andre små tingene som plutselig sniker seg inn og stjeler tid.

9-åringen ville på besøk til en kompis etter skolen. Helt greit, med lovnad om å være hjemme til kl. halv fire. For jeg ville ha maten klar så fort som mulig. Fordi – hvis jeg skulle få meg en løpetur kl. 17, så kan jeg ikke spise middag noe senere enn kl. 16. Blir det for mye mat for tett opp mot trening, så blir det sting.

Men så kom han litt sent, og i mellomtiden så hadde jeg sagt ja til å kjøre og hente nabolagsguttene. Da passet det ikke å ta den løpeturen, for jeg var bekymret for både sting, og å bli stående på banen og fryse i svett treningstøy mens jeg ventet på disse guttene som kan være sååå treige av og til.

Derfor – kledde jeg meg for en time ute som fotball-mamma, og stod på sidelinja og så på de ustyrelige guttene som tumlet rundt utpå banen. Jeg sa det etterpå – «Jeg kunne ALDRI vært forballtrener. Jeg hadde klikket, og sikkert bare kjeftet hele tiden». 9-åringen var enig i det, og trodde heller ikke at jeg hadde noe som helst kunnskap om fotball. Som igrunn er ganske sant…

Frossen gjennom marg og bein kom vi oss endelig hjem, og leksene var enda ikke gjort. Og her var jeg på nære nippen til å utsette hele løpeturen til i morgen. Men på mystisk vis så klarte jeg å hente opp nok vilje til å dra på meg løpetightsen.

For å motivere meg selv, løp jeg løypa mi «feil vei» og la inn noen avstikkere. Hadde ikke på kilometerteller, så aner ikke hvor langt – men podkasten hadde spilt i 41 minutter, og det var jeg fornøyd med.

Nå har jeg vært flink på morgenen, og planelgger noen øvelser i morgen tidlig også. Og så er det på tide med intervalltrening. Veldig forsiktig – ikke for lange og ikke for mange 🙂

Håper du har hatt din økt i dag, eller så blir det nok en i morgen – stå på!

IMG_8507

Categories:

Ukategorisert