På leting etter hver dag.

Brente mandler kurerer også gruff

Brente mandler

I dag blir jeg sprø av alle tekniske ting jeg ikke kan!! Hele denne uken har jeg blitt minnet på hvor elendige jeg er på alt dette altså.

Alt fra kredittkort som gikk ut på dato og måtte meldes inn til ulike betalingsavtaler, lagringskapasitet i skyer og eksterne harddisker, og til epost-adresser som absolutt ikke vil samarbeide. Greit nok at alt skal være sikker, men ikke så sikkert at jeg ikke kommer innpå selv vel! Jeg gir nesten opp.

Da var det greit å svinge innom søsters og svoger, som hadde pyntet til jul, kunne by på julekaker av alle slag, og som sendte med meg en deilig pakke brente mandler.

Så får skyer, passord, brukernavn og verifiseringer vente litt – og så hører jeg på stormen og spiser litt juleknask i stedet.

 

 

Categories:

Denne dagen, Irritasjoner, Livet