På leting etter hver dag.

Bortevekk

Ojsann – plutselig gikk det mange dager her, uten at jeg har skrevet noe. Trodde kun det var to dager, og at jeg kunne «ta igjen» litt med å manipulere datoene, men nå ble det litt for mange dager. Derfor blir det sammendrag i stedet.

Vel, la meg se. Tirsdag ville 9-åringen bli med på treningsrommet på jobb, så da ble det intervalløkt. Onsdag og torsdag ble det ingen verdens aktivitet, og fredag ble det en av de vante rundene i nabolaget.

Uken har vært fullstappet av jobb, planlegging, forberedelser og en gutt som ramlet ned fra taket på lekehytta på skolen. Alt ordnet seg, heldigvis har han en snill tante som hoppet i bilen og plukket ham opp…da mamma ikke kunne. Det går jo som regel bra, men flere ganger har jeg trukket pusten DYPT for at det ikke skal koke helt over oppe i toppen.

Selv om det jeg liker meg best når det skjer mye og jeg har det travelt, så merker jeg at det er ufattlig godt å bare ligge på sofaen en hel kveld også…Kanskje jeg begynenr å bli litt eldre enn jeg var 🙂

Uansett – nå er det cruise-pakking på høyt nivå. Her kreves bekledning i alle kategorier – casual, smart casual, informal og formal!! Jøss – det er en hel ny verden å sette seg inn i. Takk skal du ha Google, som kan svare på alle mine spørsmål.

I dag har jeg løpetur på planen, ser litt på været, men tredemølle innendørs frister heller ikke. Det blir nok en tur rundt i nabolaget igjen. Og så er det rett og slett lørdagskveld på sofaen 😀

Du da – hatt en fin uke? Håper det. God helg!

 

Categories:

Ukategorisert